TÜM HABERLER

Başarılı Bir Baba ve Oğul Bizlerleydi

“Çıraklar Ustalara Soruyor Projesi” kapsamında Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencilerimiz muhasebe alanında başarılı bir “Baba-oğul” ağırladı. Sun Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş. /PKF İzmir Kurucusu M. Saim Uysal..

Bir Finans Müdürü Ağırladık

Çimentaş Şirketler Grubu Finans Müdürü Sayın Gökçe Oyal Püskülcü “Çıraklar Ustalara Soruyor Projesi” kapsamında Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencilerimizin 7. Konuğu oldu.

Bir Avukat Gözünden Muhasebe Mesleği

“Çıraklar Ustalara Soruyor Projesi” kapsamında bir Avukat konuğumuz oldu. İzmir Barosu Üyelerinden Sayın Atalay Aksay, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencilerimizle birlikteydi.

Çıraklar Ustalara Soruyor'da 4. ve 5. Hafta Konukları

“Çıraklar Ustalara Soruyor Projesi” kapsamında 4. ve 5. haftalarda Yeminli Mali Müşavirlik Mesleğinde başarılarını kanıtlamış iki değerli konuğumuzu bir hafta arayla öğrencilerimizle buluşturduk.

Ramazan Alkan Bizimleydi

“Çıraklar Ustalara Soruyor Projesi” kapsamında Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencilerimizin 3. Konuğu PARETO DENETİM Serbest Muhasebecilik Mali Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi Kurucu Ortağı Ramazan Alkan oldu.

Çıraklar Ustalara Sormaya Devam Ediyor

“Çıraklar Ustalara Soruyor Projesi” kapsamında Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencilerimizin ikinci konuğu JTI firmasında Finansal Planlama ve Transfer Fiyatlama Müdürlüğü görevini icra etmekte olan Pınar Demirci oldu.

“Çıraklar Ustalara Soruyor" Başladı

“Çıraklar Ustalara Soruyor Projesi” kapsamında Muhasebe ve Vergi uygulamaları Programı öğrencilerimiz her hafta bir Meslek Ustası ile buluşuyor. Bu etkinlik kapsamında ilk konuğumuz 20 Şubat 2018 tarihinde bizlerle bir araya geldi.